| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news2.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl !nemesis.news.tpi.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Megi" <g...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: pomidorowy przecier - pasteryzacja Date: Mon, 10 Oct 2005 08:41:08 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 8 Message-ID: <did16n$r83$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <43496cc9$0$5422$f69f905@mamut2.aster.pl> NNTP-Posting-Host: ur142.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1128925209 27907 80.55.147.142 (10 Oct 2005 06:20:09 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 10 Oct 2005 06:20:09 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:249677 Ukryj nagłówki Ja kroję pomidory na drobno i gotuję w garczku aż się :"rozwalą", następnie | |
Zobacz także