Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia porto - ratunku Re: porto - ratunku

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: porto - ratunku

« poprzedni post
From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: porto - ratunku
Date: Tue, 08 Oct 2002 18:30:57 +0100
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
Message-ID: <8...@4...com>
References: <anrsso$78c$1@news.supermedia.pl> <ans8vj$92i$1@news.supermedia.pl>
<3...@n...fr> <7...@4...com>
<3da31652$0$26004$79c14f64@nan-newsreader-01.noos.net>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: 127.0.0.1
Lines: 31
X-Authenticated-User: 4074246
X-Comments: This message was posted through Newsfeeds.com - http://www.newsfeeds.com
X-Comments2: IMPORTANT: newsfeeds.com does not condone, nor support, spam or any
illegal or copyrighted postings.
X-Report: Please report abuse to <a...@N...com>
Organization: Posted Via Newsfeeds.com = SPEED+RETENTION+COMPLETION =
http://www.newsfeeds.com
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!news.mega.net.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.iesy.de!troll.iesy.
de!news.uni-stuttgart.de!news.belwue.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!
newspeer1-gui.server.ntli.net!ntli.net!cox.net!cyclone1.gnilink.net!news-in-ste
rling.newsfeed.com!corp-goliath.newsgroups.com!not-for-mail
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:128868
Ukryj nagłówki

On Tue, 8 Oct 2002 19:28:04 +0200, "nieszkow" <n...@n...fr>
wrote:

>Oj si tlumacze pani druzynowa. Pomieszlo mi sie...Ruby jest czerwone jak
>barszcz, najtansze z tych porto co sie robi w beczkach a pozniej moga sie
>jeszcze starzec w butelkach. Pozniej masz (wiek i cena wzrastaja):Reserve,
>Late Bottled Vintage (LBV) i Vintage.
>Tawny: dojrzewaja tylko w beczkach. Cena wzrastajaca:Tawny, Tawny Reserve,
>Tawny 10, 20, 30 i 40 lat and Colheita (porto z jednego zbioru wyjatkowo
>udanego). Ref. http://www.ivp.pt/uk/TiposVinho/ (Instituto do Vinho do
>Porto)
>Nie wiem jak w Polsce ale u nas rouby jest zawsze tansze od 2-3 euro od
>odpowiednika Tawny i juz to w kuchni uzywalam
>to wszystko co wiem druzynowa Che Sledz Guevarra...
>Biale = zolte jest bez smaku ni aromatu (osobiscie poswiadczm)
>Ania N
>


czuje sie kompletnie przygnieciona Twoja niesamowita wiedza...ale
i tak sobie rzewnie wspominam cukier+rum+sok pomar. dalej nie
nabylam w/w rumu, a chodzi za mna...niech no ja-Ci tylko wyrwe
sie do newcastle!

Trys, przygnieciony z letka Che-Sledz-Guevara
K.T. - starannie opakowana


-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
08.10 n...@p...onet.pl
08.10 almadka
08.10 Krysia Thompson
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6