Data: 2002-10-08 17:32:19
Temat: Re: porto - ratunku
Od: "nieszkow" <n...@n...fr>
Pokaż wszystkie nagłówki
Przciez Chateau Lafitte nie dolewasz do potrawki z kuczka z winem (lepiej
wypic za cene ktora tra wybulic) ale tez nie dolewasz "patykiem pisanego".
wiec Tawny wydaje mi sie najlepszym rozwiazaniem do kuchni..
Pozdrowienia
Ania
"Asiunia" <j...@p...gda.pl> a écrit dans le message news:
anu1f0$cjq$...@k...task.gda.pl...
> Użytkownik Ania Nieszkowska <n...@n...fr> w wiadomości do grup
> dyskusyjnych napisał:3...@n...fr...
> > Do potraw najczesciej uzywa sie czerwonego (bo i istnieja biale i zolte
=
> > ruby). Mysle ze marka sie specjalnie nie liczy bo i to tak
prawdopodobnie
> do
> > doprawienia sosu, ale powinno byc na nim napisane "Tawny". Innym nie
> ufaj...
>
> Co winiarnia to obyczaj. Nas pouczano u Sandemana i Rozesa, że tylko
Vintage
> jest najlepszy.
> A.
>
>
|