« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.tpinternet.pl!nemesis.news.tpi.pl!at lantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Emek" <k...@y...co.uk> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: przechowanie świeżego łososia do Wigilii Date: Wed, 20 Dec 2006 13:46:26 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 10 Message-ID: <embbi1$h32$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <emaql4$rvv$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: 80.48.240.81 X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1166619009 17506 80.48.240.81 (20 Dec 2006 12:50:09 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 20 Dec 2006 12:50:09 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3028 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3028 X-RFC2646: Format=Flowed; Response Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:286328 Ukryj nagłówki > A może wsadzić go w grubą warstwę soli? |
Zobacz także