Data: 2001-12-06 14:58:14
Temat: Re: przyczyna zakalca?
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Monika" <m...@a...net> napisał w wiadomości
news:9unu3o$23c1$1@pingwin.acn.pl...
>
> Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
> wiadomości news:9unqk6$pv4$1@news.onet.pl...
> >
> > A na pewno wzięłaś sodę a nie proszek do pieczenia?
>
> W przepisie jest proszek i soda, zrobiłam wg przepisu.
>
> > Jakiej konsystencji, było to coś, co wkładałaś do formy?
> Bardzo gęste.
>
> > Jakich form co ciasta użyłaś?
> Keksówki ze szkła żaroodpornego.
>
> > Jakiej wielkości były te banany? (bo nawet dla mnie, co to się nie
stosuje
> > nigdy do żadnego przepisu - jest to istotna nieścisłość)
> Średnie.
No to nie rozumiem :-(((
A może miałaś okres?
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|