Data: 2001-07-17 09:17:54
Temat: Re: pstrag?
Od: "StGo" <s...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
posypalismy lekko przyprawami, od srodka sola, pieprzem i dalismy kawalek
masla, troszeczke maki i na goracy olej na koniec kawalek cytryny :-)
Slyszalem jednak, ze lepiej jest z -maslem czosnkowym-, ktore odpowiednio
sie przygotowuje (nie wiem jak)
Pozdrawiam
Staszek
Agnieszka Litwin napisał(a) w wiadomości: <9j0s0k$qad$1@news.tpi.pl>...
>
>Użytkownik "StGo" <s...@k...net.pl> napisał w wiadomości
>news:9j0rnh$ov1$1@news.tpi.pl...
>> Witam ,
>> moze ktos ma jakis ciekawy przepis na smazenie pstraga. Pare razy
>> robilismy, ale to nie bylo takie rewelacyjne jak sie slyszy o pstragu.
>> Pozdrawiam
>> Staszek
>
>
>a jak robisz te pstragi?
>Ja zwyczajnie smaze obtoczone w mace z sola czasem z przyprawa do ryb
knora,
>ewentualnie dla urozmaicenia pieke nadzianego warzywami miekkimi. Pstrag
sam
>w sobie jest pyszny wiec jak ci nie smakuje to moze nie lubisz pstragow?
>:-)))
>Aga
>
>
|