Data: 2005-09-20 12:48:24
Temat: Re: pstrag w folii
Od: "batory" <b...@b...poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
news:wlalos-FB208E.13113120092005@news.gazeta.pl...
> In article <9d876$432fdf4a$3eb35603$26448@news.chello.pl>,
> "Lukasz" <f...@a...kjh> wrote:
>
> > Witam mam pstraga i piekarnik elektryczny nie mam bazylli tymianku itd sol
> > pieprz papryka standard.Na gotowaniu zupelnie sie nie znam(co ugotuje jest
> > niesmaczne :) ) ale dzis naszla mnie ochota na sprobowanie pstraga nigdy
> > wczesniej go nie jadlem.Jak przyrzadzic zeby wyszedl smaczny jaka
> > temperatura termoobieg czy nie ? jakie przyprawy z soli pipeprzu papryki
> > majeranku chyba tylko to mam :) ile piec ?.
>
> Spróbuj go ugotować w krótkim smaku. Bez specjalnych przypraw, po co
> psuć delikatny smak szlachetnej ryby?
>
Taa, jasne, każdy początkujący kucharz doskonale wie co to jest "krótki smak".
No i nie każdy gustuje w gotowanej rybie (ja nie znoszę)
Pozdrawiam - Agnieszka
|