Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.man.lodz.pl!newsfeed.silweb.pl!news.onet.pl!not-for-mail
From: "lukas" <l...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: pytanie o leczo
Date: Mon, 20 Aug 2001 13:49:05 +0300
Organization: news.onet.pl
Lines: 43
Sender: l...@p...onet.pl@as8-194.qualitynet.net
Message-ID: <9lqq8e$1mb$1@news.onet.pl>
References: <9loj4u$sqj$1@news.onet.pl>
<N...@r...com.pl>
Reply-To: "lukas" <l...@p...onet.pl>
NNTP-Posting-Host: as8-194.qualitynet.net
X-Trace: news.onet.pl 998304846 1739 195.226.245.194 (20 Aug 2001 10:54:06 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 20 Aug 2001 10:54:06 GMT
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2479.0006
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2479.0006
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:63184
Ukryj nagłówki
http://www.mniammniam.pl/pizza.html
moja uwaga jest taka - dalbym diwe albo mniej szklanki maki (a nie pol
paczki).. z drozdzami to u mnei jest tak ze mam dostepne tylko takie sypkie
.. dalem dwie lyzeczki (o jedna za duzo).. ciasto bylo bardzo puszyte (na
brzegach)..ale jak kto lubi...
ale patent z wcieraniem oliwy jest genialny - ciasto robi sie podobne do
tego w pizza-hut.. mysle ze im wiecej oliwy i dluzszy czas pieczenia tym
bedzie lepsze !!
pozdrow.
--
lukas
-------------------
ICQ 59160360
GG 686724
"Klient - rzeczoznawcyap - info" <i...@r...com.pl> wrote in
message news:NEBBJOMGALBEKOHNOBGKGEJAECAA.info@rzeczoznawcya
p.com.pl...
> From: lukas
>
>
> >
> > pa ale ciasto jest faktycznie zabojcze.. jeszcze nigdy mi
> > takie nie wyszlo
> > (w pizzy) !.. jak moi wroca to sie ciezko zdziwia !! :))))
>
> Ja przepraszam najmocniej, ale zdaje się, że umknął mi ten przepis....
> Mogę prosić (na priva, coby grupy nie zaśmiecać....) Pleaseeee...
>
>
> --
> Maya
> "When God made man, she was only testing"
>
> --
> Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>
|