Data: 2001-08-20 10:49:05
Temat: Re: pytanie o leczo
Od: "lukas" <l...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
http://www.mniammniam.pl/pizza.html
moja uwaga jest taka - dalbym diwe albo mniej szklanki maki (a nie pol
paczki).. z drozdzami to u mnei jest tak ze mam dostepne tylko takie sypkie
.. dalem dwie lyzeczki (o jedna za duzo).. ciasto bylo bardzo puszyte (na
brzegach)..ale jak kto lubi...
ale patent z wcieraniem oliwy jest genialny - ciasto robi sie podobne do
tego w pizza-hut.. mysle ze im wiecej oliwy i dluzszy czas pieczenia tym
bedzie lepsze !!
pozdrow.
--
lukas
-------------------
ICQ 59160360
GG 686724
"Klient - rzeczoznawcyap - info" <i...@r...com.pl> wrote in
message news:NEBBJOMGALBEKOHNOBGKGEJAECAA.info@rzeczoznawcya
p.com.pl...
> From: lukas
>
>
> >
> > pa ale ciasto jest faktycznie zabojcze.. jeszcze nigdy mi
> > takie nie wyszlo
> > (w pizzy) !.. jak moi wroca to sie ciezko zdziwia !! :))))
>
> Ja przepraszam najmocniej, ale zdaje się, że umknął mi ten przepis....
> Mogę prosić (na priva, coby grupy nie zaśmiecać....) Pleaseeee...
>
>
> --
> Maya
> "When God made man, she was only testing"
>
> --
> Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>
|