Data: 2000-10-02 12:04:18
Temat: Re: pytanie spożywcze
Od: sadyl <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"-A.L.A.M.O.-" wrote:
>
> Glutaminian sodu to po prostu proszek do pieczenia,
w życiu - proszek do pieczenia to weglan albo pirofosforan sodowy albo
mix obu
> a mąkę żytnią znajdziesz w każdej małej piekarni,
wpadłem na to, ale jakoś w moich okolicach nie rzuciła mi się w oczy
mała piekarnia
> wystarczy, że się ładnie uśmiechniesz.
z tym może być problem - nie widziałeś mojego uśmiechu :)))
> Albo w Gdańskich Młynach i Spichlerzach - może mają jakiś sklep firmowy.
może i mają, ale nie wiem gdzie.
Jak nie znajdę gdzie indziej, to do nich zadzwonię
> Żurek robisz?????
Prorok jaki czy co ?
sadtyl
|