Data: 2004-01-25 09:37:36
Temat: Re: rosol
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 24 Jan 2004 23:34:24 +0000, Krysia Thompson
<K...@h...fsnet.co.uk> wrote:
>On Sat, 24 Jan 2004 23:27:04 +0100, Marcin E. Hamerla
><X...@X...Xonet.Xpl.remove_X> wrote:
>
>>TEMPVS napisal(a):
>>
>>>Czy dobrze robi? jak gotowy rosó? wk?adam do lodówki i czekam a? wytr?ci
>>>si? z niego tluszcz, by go wtedy ?atwo usun?? z powierzchni zupy? Wywalam
>>>go do ?mieci i mam czyst? zup?.
>>
>>Wywalasz tluszcz? A po co???
>
>
>chyba zeby nie umrzec na zapchane arterie
>
>trys
>K.T. - starannie opakowana
chcialam powiedziec "takie grube zyly"
trys
K.T. - starannie opakowana
|