Data: 2004-01-25 14:05:09
Temat: Re: rosol
Od: "Qwax" <...@...Q>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson"
<K...@h...fsnet.co.uk> napisal w wiadomosci
news:g706105gokqlqfhm0upsi2pvvnm10ahglu@4ax.com...
> On Sat, 24 Jan 2004 23:27:04 +0100, Marcin E. Hamerla
> <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X> wrote:
>
> >TEMPVS napisal(a):
> >
> >>Czy dobrze robi? jak gotowy rosó? wk?adam do lodówki i
czekam a? wytr?ci
> >>si? z niego tluszcz, by go wtedy ?atwo usun?? z
powierzchni zupy? Wywalam
> >>go do ?mieci i mam czyst? zup?.
> >
> >Wywalasz tluszcz? A po co???
>
>
> chyba zeby nie umrzec na zapchane arterie
>
Pewnie wolisz byc slepa?
Co kto woli - moja babcia i owszem zmarla (pod
osiemdziesiatke) ale prawie do samej smierci jadla tak
tlusto ze niewielu bylo jej w stanie dorównac. A lekarze sie
tylko dziwili dlaczego cholesterol - w normie!
Nie wierzcie w bajki o zatykaniu arterii przez tluszczyk z
rosolu.
Pozdrawiam
Qwax
|