Data: 2007-04-02 20:30:12
Temat: Re: rybka... :-)
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le lundi 2 avril 2007 ŕ 21:54:21, dans <s...@c...znajdzie>
vous écriviez :
>>> Po rozmrozeniu nacieramy maslem czosnkowym, posypujemy sola i kolorowym
>>> pieprzem. Na alufolie kladziemy dwa krazki cebuli i na tym rybke, na
>>> wierzch tez cebulke i mozna dodac cos zielonego (pietruszka, Swieza
>>> bazylia)
>> [...]
>>> Na ostatnie 10 minut w piekarnik laduje grzanki czosnkowe, ziarniste
>>> jasne pieczywo posmarowane maslem czosnkowym. Najlepsze sa oczywiscie na
>>> wlasnym chlebku czosnkowym ;)
>>
>> Tylko powiedz, do czego jeszcze w tej potrawie jest potrzbna cebula, bazylia,
>> pietruszka, albo nawet panga ?
> hmmm, zrób, spróbuj i dopiero potem komentuj jeśli wyobraźni Ci brak.
> Pozdrawiam.
Dlaczego ? Maslo z czosnkiem i chlebem nie wymaga pangi. Ani wyobrazni. Dlaczego mam
wiec probowac ?
Ewcia
--
Niesz
http://www.krolestwa.com
|