Data: 2007-04-02 19:54:21
Temat: Re: rybka... :-)
Od: panta_rei <j...@c...znajdzie>
Pokaż wszystkie nagłówki
Świadomie, albo i nie Ewa (siostra Ani) N. napisał(a):
>> Po rozmrozeniu nacieramy maslem czosnkowym, posypujemy sola i kolorowym
>> pieprzem. Na alufolie kladziemy dwa krazki cebuli i na tym rybke, na
>> wierzch tez cebulke i mozna dodac cos zielonego (pietruszka, Swieza
>> bazylia)
> [...]
>> Na ostatnie 10 minut w piekarnik laduje grzanki czosnkowe, ziarniste
>> jasne pieczywo posmarowane maslem czosnkowym. Najlepsze sa oczywiscie na
>> wlasnym chlebku czosnkowym ;)
>
> Tylko powiedz, do czego jeszcze w tej potrawie jest potrzbna cebula, bazylia,
> pietruszka, albo nawet panga ?
hmmm, zrób, spróbuj i dopiero potem komentuj jeśli wyobraźni Ci brak.
Pozdrawiam.
--
Sławomir Frąc- Braniewo LRU #271189 *Polska Grupa Freesco*
http://foto.sztrandek.int.pl jid:panta_rei(at)jabber.org
Wasz Windows tego nie potrafi...:P
********** Sygnaturka na licencji GNU GPL wersja 2 *************
|