Data: 2007-04-02 19:41:12
Temat: Re: rybka... :-)
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le lundi 2 avril 2007 ŕ 21:17:15, dans <s...@c...znajdzie>
vous écriviez :
> Po rozmrozeniu nacieramy maslem czosnkowym, posypujemy sola i kolorowym
> pieprzem. Na alufolie kladziemy dwa krazki cebuli i na tym rybke, na
> wierzch tez cebulke i mozna dodac cos zielonego (pietruszka, Swieza
> bazylia)
[...]
> Na ostatnie 10 minut w piekarnik laduje grzanki czosnkowe, ziarniste
> jasne pieczywo posmarowane maslem czosnkowym. Najlepsze sa oczywiscie na
> wlasnym chlebku czosnkowym ;)
Tylko powiedz, do czego jeszcze w tej potrawie jest potrzbna cebula, bazylia,
pietruszka, albo nawet panga ?
Ewcia
--
Niesz
http://www.krolestwa.com
|