Data: 2005-10-04 11:47:31
Temat: Re: ryby
Od: "Kondziorek" <p...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "JerzyN" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
news:dhthq4$7p5$1@atlantis.news.tpi.pl...
Kondziorek napisał(a):
> Witam
> jak szacowne gremium robi taka prozaiczna potrawe jak . smazone rybki ??
> mnie albo sie "ugotuja" w oleju albo .. przypala :)
> acha i jakie gatunki rybek ..
> ja osobiscie preferuje .. tlusciutkiego karpika .. (no nie do przesady .
> Taki pomiedzy 1,5 a 2,5 kg) .. karasie , lubie tez fladerki ...
> wegorze , halibut ..
> a co Gremium "kucharskie" proponuje ?
Pomylieś grupy, pl.rec.kuchnia-zdziecinniali jeszcze nie istnieje, ale
nie bedziesz tam sam, spróbuj założyć.
pozdr. Jerzy
PS
Jak smażyć r_y_b_y znajdziesz w archiwum.
A co to ma do zdziecininienia Psze "P_A_N_A "
?????????
Zadalem pytanie a otrzymalem .. . widac co
i swiadczy to o Panu "P_A_N_I_E" Jerzy
|