| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.p l!niusy.onet.pl From: "" <m...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ryż Date: 30 Jul 2003 16:59:39 +0200 Organization: Onet.pl SA Lines: 14 Message-ID: <3...@n...onet.pl> References: <bg8cr2$r2k$1@korweta.task.gda.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.onet.pl 1059577179 7775 192.168.240.245 (30 Jul 2003 14:59:39 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 30 Jul 2003 14:59:39 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 62.141.204.163, 213.180.130.12 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:167353 Ukryj nagłówki > Preferuję sklejony ( w formie pure ryżowego), pomimo tego że wg kuchennego | |
Zobacz także