Data: 2005-03-14 07:17:30
Temat: Re: sałatki z sałaty lodowej
Od: "Jagna " <b...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Iwon\(k\)a <i...@p...onet.pl> napisał(a):
> "Ladro" <g...@w...pl> wrote in message news:d1255k$al1
$...@n...news.tpi
> .pl...
> > Co można zrobić z sałaty lodowej z góry dzięki za sprawdzone przepisy
pozdraw
> iam Grzesiek.
>
>
> czytalam, ze ta wlasnie salata ma najmniej
> wartsoci odzywczych. lepiej uzywac inne
> salaty.
Sałata ma ogólnie niewiele wartości tak jak ogórek więc czy to lodowa czy
głowiasta to jedno licho. Taki zapychacz i uzupełniacz. Lodowa teraz jedynie
moze być mocniej nachemizowana, ale to też jak każda teraz.
A co do tematu.
Ja lodowa robię "na winie" :) to znaczy co się pod rękę nawinie:) - wszelkie
warzywa, czasem owoce, jajka, ryby wędzone, sery, kiełki i różne takie,
kompozycje dowolne. A do tego sosy - też "na winie":). U mnie obok pekinki to
podstawa wszelkich kombinacji warzywowo-różniastych.
AgaL
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|