Data: 2006-08-03 18:20:53
Temat: Re: sandacz w smietanie
Od: Edyta Jaczewska <e...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
clafoutis wrote:
>
> ale się zacietrzewiłaś . widzisz wielką różnicę między przepisami ???
>
> piotr
heh, czlowieku... a widzisz roznice miedzy zacietrzewieniem a lagodna
ironia?
cala dyskusja sprowadza sie do prostego faktu, ktory juz ci tu
uswiadomiono: beurre blanc NIE JEST, wbrew twojemu twierdzeniu, sosem
smietanowym. naturalnie, mozesz sie do woli klocic z faktami i nikt ci
tego bronil nie bedzie.
twoja pomylka nie jest rzecza straszna, natomiast upieranie sie przy
bledzie - jest zabawne.
About.com jest natomiast zrodlem wielu ciekawych przepisow, ale
aspirowac do roli kulinarnej wyroczni w zadnym razie nie moze.
i wszystko.
a dalej - live and let live ;)
|