Data: 2005-04-17 17:05:23
Temat: Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak
Od: Tomasz Dajczak <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wladyslaw Los wrote:
> Tylko co ten schaboszczak miał wspólnego z kuchnią prowansalską,
LOL, nic nie miał oprócz ziół prowansalskich :-) ale koniecznie chciałem
jakoś go nazwać
> poza
> użyciem gotowej mieszanki ziołowej, czosnku (suszonego!!!)
Biję się w piersi, świeży niestety zżarłem dzień wcześniej.
> i oliwy extra
> virgin do kartofli?
>
> Na mój gust stanowczo przesadziłeś z dosmaczaniem. Typowe dla
> początkujących, mija z czasem.
Całkiem możliwe, mnie jescze to bawi :-)
--
Tomasz Dajczak
W Obiektywie - Fotografia Artystyczna
http://wobiektywie.republika.pl
|