Data: 2001-01-16 20:41:37
Temat: Re: sery plesniowe
Od: Krysia Thompson <k...@f...unn.ac.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 10 Jan 2001 22:28:05 +0100, Michal <m...@e...net.pl>
wrote:
>A ja mam pytanko, czy ktos moze posiada jakis oryginalny przepis
>wykorzystujacy sery plesniowe.
>Osobiscie uwielbiam takie sery, czy to bez zadnych dodatkow, czy tez z
>buleczka czy tez w innych zestawieniach.
>Dziekuje,
>Michal
dodawac do roznych salatek/surowek, pokruszony
dodawac do serowego sosu (do makaronu lub jarzyn gotowanych).
Najlepszy , jaki jadlam to niestety tylko we Wloszech (pewnie byl
to Docelatte, ktory jest bardzo delikatny w porownaiu z innymi
tego typu serami). W domu robie serowy sos z dosc lagodnym serem
typu cheddar (ale nie ZA lagodnym)i na koncu dodaje rozkruszony
plesniowy. Dobre jest.
Krysia
K.T. - starannie opakowana
-----= Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News =-----
http://www.newsfeeds.com - The #1 Newsgroup Service in the World!
-----== Over 80,000 Newsgroups - 16 Different Servers! =-----
|