Data: 2000-05-15 12:12:50
Temat: Re: sezon grilowy nietypowy- wyszlo dlugie SORRY
Od: <b...@t...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ja za to na grilla polecam wachacze od kurczaka.
Dla wyjasnienia - udko kurczaka dzielimy na palke i wachacz. Bierzemy wachcacze
- do dostania w hipermarketach - i je trybujemy lub luzujemy znaczy wyjmujemy
jedna kostke z mieska. Bardzo latwo i szybko sie to robi a dla jedzacych jest
wtedy zagadka, co to za pyszne miesko. Pozniej szykujemy marynate. Ja
najczesciej robie w a\'la chinskiej - biore sos sojowy, miod, papryke troszke
imbiru i cos zawsze mi podejdzie pod reke i to mieszam. Pozniej wkladam tam
kurczaka i po paru godzinkach albo po nocy na grilla, koniecznie najpierw skorka
do wegli.
Broda
-~ Wyslano ze strony - http://www.com.pl ~-
|