Data: 2003-03-02 11:37:10
Temat: Re: smaki jajecznicy.
Od: "agatek" <a...@g...univ.gda.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "JurekA" <jurdag@....o2.pl> napisał w wiadomości
news:b3spnp$npc$1@news.onet.pl...
> agatek wrote:
> >> Mnie moze bardziej ciekawia rozne Grupowiczow pomysly na jajecznice.
> >> Z czym, scieta czy nie, etc.
> >>
> >> Opowiecie?
> >>
> > hm jajecznica na duuzo sposobow, w duzej mierze zalezne od tego co sie
> > znajduje w lodowce pza jajkami;) ale najbardzije smakuje mi taka:
> > cebulke pokroic drobno, pieeczarki pokroic i podsmarzycw rondelku, w
> > osobnym naczyniu zrobic jajecznice, posolioc popieprzyc, potem
> > jajecznice na talerz, na to cebulke z grzybkami a na wierzch posypac
> > szczypiorkiem i zjadac.
> >
>
> Heh....az sie glodny robie ;-) Ale odpowiedz na pytanie fundamentalne:
> scięta czy nie? ;-)
powiedzialabym ze taka srednio scieta , nie moga byc wiorki i nie moze byc
surowa i lejaca sie, kurcze ja nie wiem jak to opisac:((((
agatek
|