Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia smalec Re: smalec

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: smalec

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!news.nask.pl!uw.edu.pl!not-for-mail
From: "junior" <m...@3...com.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: smalec
Date: Fri, 29 Sep 2000 10:46:35 +0200
Organization: A poorly-installed InterNetNews reader
Lines: 33
Message-ID: <8r1kr4$43i$1@h1.uw.edu.pl>
References: <8qv3gm$4ib$1@h1.uw.edu.pl> <8qvcva$dn4$1@news.tpi.pl>
<8qvpp2$8j9$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: 213.25.71.248
X-Trace: h1.uw.edu.pl 970217124 4210 213.25.71.248 (29 Sep 2000 08:45:24 GMT)
X-Complaints-To: u...@h...uw.edu.pl
NNTP-Posting-Date: 29 Sep 2000 08:45:24 GMT
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-MSMail-Priority: Normal
X-Notice1: This post has been postprocessed on the news.uw.edu.pl server.
X-Notice2: Subject line has been filtered and any Odp: strings removed.
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:34608
Ukryj nagłówki

A co z ziołami? Czy dodajecie jakieś?
junior
Użytkownik Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:8qvpp2$8j9$...@n...tpi.pl...
>
> Użytkownik "krycha" <k...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:8qvcva$dn4$1@news.tpi.pl...
> >
> > Użytkownik junior <m...@3...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> > napisał:8qv3gm$4ib$...@h...uw.edu.pl...
> > > czy ktos zna przepis na pyszny smalec babuni?
> >
> > Słoninkę kroi się w drobną kostkę, wrzuca do garnka i przetapia.
> > Pilnować, aby skwarki nie spiekły się zbyt mocno.
> > Pod koniec, tuż przed wyłączeniem ognia pod garnkiem, wrzucić starte
> jabłko,
> > kruche i winne.
> > Uwaga burzy się.
> > Smalec jest wtedy biały i oczywiście smaczny.
> > Pozdrawiam Krystyna.
>
> Ja chyba wolę tradycyjna z cebulką...
> Do smażącej się słoninki wrzucamy pokrojona drobno cebulkę i moment
później
> wyłączamy... Nie smażymy cebulki długo bo się przypali zanim wystygnie...
> Odrobinka soli i jest pyszotka...
> I jeszcze drobna rada...
> Jak tak lubisz smalczyk to kontroluj poziom cholesterolu we krwi... :(
> Pozdrawiam Joanna
>
>


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
29.09 Sławomir Nowakowski
29.09 sadyl
29.09 Dariusz K. Ladziak
29.09 Sakul
29.09 jedrus
30.09 Joanna Duszczyńska
05.10 Jacek Kostka
07.10 sadyl
07.10 ostry
09.10 Gruby.
10.10 Jader
10.10 Gruby.
22.11 fghfgh
22.11 asia
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?