Data: 2001-09-23 10:04:23
Temat: Re: smażnyj syr
Od: "Hiubi" <h...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl> napisal w wiadomosci
news:1f06kj6.dyzs9o11itgsN%wlos@tele.com.pl...
[...]
> Zaden specjalny ser. W restauracjach czeskich najczesciej smaza
> hermelin, taki ich ser w typie camemberta.
Zwykle w menu maja 2 dania serowe:
smaznyj hermelin - o którym pisales, ale ja za nim nie przepadam;
smaznyj syr - i to juz jakis zwykly, na ktorego przepis prosilem.
> Mozna go zastapic kazdym
> innym serem tego typu. Ale smazyc mozna tez inne rodzaje sera.
Tylko wlasnie nie wiem jak to sie smazy, zeby sie nie rozpuscil,
ale poczytam co radzisz moze sie cos znajdzie.
> Pieknie byla niegdy sprawa omowiona na <news://pl.rec.rowery>.
> Zobaczcie:
>
> <http://groups.google.com/groups?hl=en&selm=3adea137
.13213875%40212.45.1
> 88.35>
Popatrzymy...
--
Hiubi
|