Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia sos czosnkowy (zmodyfikowany lekko ) do nalesnikow Re: sos czosnkowy (zmodyfikowany lekko ) do nalesnikow

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: sos czosnkowy (zmodyfikowany lekko ) do nalesnikow

« poprzedni post
From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: sos czosnkowy (zmodyfikowany lekko ) do nalesnikow
Date: Tue, 12 Nov 2002 15:10:50 +0000
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
Message-ID: <6...@4...com>
References: <aqr37h$qhv$1@news.tpi.pl> <aqr9vk$rhb$1@topaz.icpnet.pl>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 8bit
NNTP-Posting-Host: 127.0.0.1
Lines: 38
X-Authenticated-User: $$JVIVH_H
X-Comments: This message was posted through Newsfeeds.com - http://www.newsfeeds.com
X-Comments2: IMPORTANT: newsfeeds.com does not condone, nor support, spam or any
illegal or copyrighted postings.
X-Report: Please report abuse to <a...@N...com>
Organization: Posted Via Newsfeeds.com = SPEED+RETENTION+COMPLETION =
http://www.newsfeeds.com
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!fargo.cgs.poznan.pl!news.internetia.pl!skynet.be!skynet.be!ne
wsfeed-east.nntpserver.com!nntpserver.com!newshosting.com!news-xfer1.atl.newsho
sting.com!128.242.171.83.MISMATCH!news-in-sterling.newsfeed.com!corp-goliath.ne
wsgroups.com!not-for-mail
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:134240
Ukryj nagłówki

On Tue, 12 Nov 2002 17:22:58 +0100, "Metaxa" <m...@s...pl>
wrote:

>a propos nale?ników, mo?e jaki? pomys? na mi?sne nadzionko? niestety,
>u mnie w domu nie ma tradycji jedzienia nalesników z farszem innym ni?
>d?em lub cos tam s?odkie. czy ciasto te? sie inne przy??dza?


w zasadzie to najlepiej, jak juz sie te nalesniki smazy to
usmazyc sto i miec z glowy. dobrze sie mroza, a i w lodowce ze 2
dni pozyja zadowolone...

ALE jesli wiesz, ze nalesniki beda nadziewane nie slodkim to
mozna je traktowac jak placki ziemniaczane, do ktorych sie dodaje
rozne rzeczy....

a to:

szczypiorek
natke
czosnek/cebule starta albo nie
ziolka suszone
papryke rozdrobniona, takze w proszku
starte cukinie
usmazony na chrupko bekon/boczek, pokruszony zupelnie, ale wtedy
potem sie marnie roluje, wiec do niezrolowanych
szczypte proszku curry
rozne inne temu podobne, zuywajac fantazji.

fajne to wychodzi.

Trys
K.T. - starannie opakowana


-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
12.11 Jo'Asia
12.11 k...@p...onet.pl
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6