| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.task.gda.pl!news.man.szczecin.pl!not-for-mail From: "kasiek" <k...@w...ps.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: sos do gołąbków Date: Fri, 30 Mar 2001 11:22:38 +0200 Organization: ACI - Szczecin http://aci.com.pl Lines: 20 Message-ID: <9a1jae$tn$1@zeus.man.szczecin.pl> References: <3...@p...onet.pl> <9a1gmq$vra$1@post.polcard.com.pl> NNTP-Posting-Host: pc169.wi.tuniv.szczecin.pl X-Trace: zeus.man.szczecin.pl 985944206 951 212.14.29.169 (30 Mar 2001 09:23:26 GMT) X-Complaints-To: n...@n...man.szczecin.pl NNTP-Posting-Date: 30 Mar 2001 09:23:26 GMT X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.3110.1 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.3110.1 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:48073 Ukryj nagłówki a ja proponuję włozyć gołąbki do naczynia żaroodpornego, poprzekładać | |
Zobacz także