Data: 2001-03-30 09:22:38
Temat: Re: sos do gołąbków
Od: "kasiek" <k...@w...ps.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
a ja proponuję włozyć gołąbki do naczynia żaroodpornego, poprzekładać
margarynką, na wierzch ułozyc resztki kapusty, podlać wodą i zapieć ok 1,5
godz. w piekarniku. gwarantuję,że w takim sosiku własnym, jak sie podpieką
na złoto sa pyszne. pyszne!!!
pozdrawiam
Kachna
GB napisał(a) w wiadomości: <9a1gmq$vra$1@post.polcard.com.pl>...
sadyl wrote:
> Moje Słonko zrobiło dzisiaj rano gołabki na obiad, ale zabroniło mi
> robic do nich sos pomidorowy, bo twierdzi, że jej się znudził.
> Kazała mi zapytać Grupę o propozycję innego sosu do gołąbków.
Koniecznie grzybowy! Tylko troche rzadszy, niz np. do miesa...
Pozdrawiam
--
GB
|