Data: 2002-07-05 11:43:32
Temat: Re: sos do spaghetti
Od: "turecky" <t...@N...poczta.gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Magi <m...@p...onet.pl> napisał(a):
> Bozeeee....nie jestem z wyksztalcenia kucharzem, tylko zwykla kobieta, ktora
> szuka nowych kulinarnych rozwiazan. I tak naprawde to malo mnie obchodzi czy
> Bolognese to samo mielone mieso czy z watrobka, czy tez moze z mielonka z
> puszki O ILE DOBRZE SMAKUJE.
>
> Iwona
>
>
Smak jest oczywiście najważniejszy, ale uważam, że należy używać odpowiedniej
nazwy do każdej potrawy. Co innego spaghetti z mielonką, co innego spaghetti
bolognese.
pozdrawiam
turecky
ps. też nie jestem z wykształcenia kucharzem
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|