Data: 2001-09-03 16:43:18
Temat: Re: sos sojowy
Od: "lukas" <l...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Waldemar Krzok" <5...@t...de> wrote in message
news:3B93AF56.34868F0A@t-online.de...
>
> ten który kupuję nie ma. I na nalepce stoi napisane, że nie ma, no i
> najważniejsze, dałem koledze do spróbowania, zeżarł na surowo i gotowany
> i nic mu nie było. QED.
a co mial szanse "zlapac"??
>
>
> > > dla mnie chiński jest dużo lepszy i o wiele tańszy od japońskiego.
> > tanszy jest to sie zgadzam ,mozna akupic za 1 $ litr.
>
> najlepiej kupić próbki i sprawdzić.
czyli co na surowo gul? jak Twoj kolega? (a swoja droga to czemu sam nie
wypiles tylko dales koledze.. podejrzana sprawka )
..no dobra i jak ma te glutamian.. to co zobacze? (oprocz malych zielonych
ludzikow ??) :)))))))
nara
lukas
>
> Waldek
|