Data: 2005-03-15 13:23:52
Temat: Re: sposob pieczenia
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 15 Mar 2005 14:21:59 +0100, Waćpanna lub Waćpan *Jerzy Kozłowski*,
w wiadomości news:<news:d16nfg$hsd$2@pippin.nask.net.pl> zawarł, co
następuje:
> czytalem kiedys na grupie o pieczeniu mies w niskiej temperaturze.
> czy moglby ktos podrzucic sprawdzony przepis?
> Pozdrawiam Jerzy
> PS cos kojarzy mi sie 60 stopni i kilka godzin pieczenia ale co i jak
> dokladnie nie pamietam, a bym sobie na swieta poeksperymentowal....
> pozdrawiam Jerzy
poczytaj, tu masz pierwszy post, potem ponumerowane są następne, wystarczy
znaleźć http://glinki.com/?l=jz7urm
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
|