Data: 2006-05-13 23:42:46
Temat: Re: suszona watrobka
Od: "Anna Sheridan" <o...@o...com.au>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Magda" <m...@p...onet.pl> wrote in message
news:e44l9a$jtf$1@news.onet.pl...
> Witam,
> W jakiej temperaturze i przez jaki czas nalezy suszyc watrobke??
> Pozdrawiam,
> Magda
Aczkolwiek nigdy takiego psiego przysmaku nie robilam sama w domu (wiec nic
nie mam wyprobowanego) tu masz 2 linki do przepisow ktore wygladaja dosc
rozsadnie:
http://www.dogaware.com/treatref.html
http://www.seefido.com/html/dog_food_recipes1.htm
Jak widzisz jeden z przepisow opisuje 'freeze dried' metode - tak
zakonserwowana watrobka nie psuje sie tak szybko jak ta wysuszona w
piekarniku.
Powodzenia w eksperymentowaniu i lapa dla pieska!
Ania
(zmien ombre na omberis)
|