Data: 2007-09-11 07:19:43
Temat: Re: suszone pomidory-do czego?
Od: "Margola" <m...@s...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:fc5fc9$du7$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Margola pisze:
>> Użytkownik "Ikselka" <i...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
>
>>> Wiem, to źle zabrzmi, ale te sklepowe - to akurat do niczego. A te
>>> własnego wyrobu - do wszystkiego, a same na przegryzkę z chlebkiem i
>>> masełkiem :-)
>>
>> O, zależy. Sklepowe Ulubione Tomaty Suszone (www.tomaty.pl) w Piotrze i
>> Pawle - ach! Ale to produkcja chałupnicza, obadałam temat i widziałam na
>> własne oczy.
>
> Wyglądają zupełnie jak moje!
> Jednak ja nie dodaję octu balsamicznego, a samą oliwę extra vergine (prócz
> soli i przypraw - mnóstwo pieprzu zielonego, czosnku i bazylii).
> Może spróbuję z tym octem, jednak nie bardzo mam ochotę, gdyż boję się
> rozmiękczenia pomidorów...
Zawsze możesz spróbować i jak Ci spasują, to wydębię recepturę ;) Mnie
uwiodły!
Margola
|