From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: swieta tuz
Date: Thu, 21 Nov 2002 18:14:30 +0000
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
Message-ID: <5...@4...com>
References: <l...@4...com>
<5...@m...umu.se>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: 127.0.0.1
Lines: 45
X-Authenticated-User: $$0z_m-i-
X-Comments: This message was posted through Newsfeeds.com - http://www.newsfeeds.com
X-Comments2: IMPORTANT: newsfeeds.com does not condone, nor support, spam or any
illegal or copyrighted postings.
X-Report: Please report abuse to <a...@N...com>
Organization: Posted Via Newsfeeds.com = SPEED+RETENTION+COMPLETION =
http://www.newsfeeds.com
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!newsfeed1.cidera.com!Cidera!cyclon
e1.gnilink.net!news-out.nuthinbutnews.com!propagator2-sterling!news-in-sterling
.newsfeed.com!corp-goliath.newsgroups.com!not-for-mail
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:135566
Ukryj nagłówki
>> >
>>zalezy Jakiej tradycji...wlasnie przeczytalam odp. Waldka i
>>wiwdze, ze tez glupio napisalam - co kraj to obyczaj. U
>>Agnieszki w Szwecji pewnie zgnilego renifera beda wcinac ;)))) w
>>sosie z tranu, hehehehe
>>
>>to lece za Slup
>>
>>Trys
>
>
>
>Hehe:)) Dzieki, Krysia.Pierwszy moj usmiech dzisiaj, bo dzien wyjatkowo
>paskudny, po detektywistycznych dociekaniach, dlaczego (, no dlaczegooo,
>nooo??), nie wyszlo wielkie tygodniowe doswiadczenie..buuu. Wlasnie sie
>zastanawiam, czym tu sie pocieszyc dzis wieczorem.....Moze ktos ma pomysl?
>Naduzycie procentow nie wchodzi w gre, jako ze jutro od 8 zaczynam kolejne
>wielkie dzielo, fuj.
>
>A wedle zgnilych reniferkow, to owszem, wywiem sie, co tu dobrego daja na
>stol na swieta. Wywiem sie nie tylko w teorii, ale tez i w praktyce, jako
>ze bede na chyba dwoch swiatecznych, ale przedswiatecznych obiadach, i
>jeden ma byc bardzo tradycyjny, to co od lat w swieta Szwedzi jadaja. Nie
>omieszkam napisac. Tak ogolnie, powiedziano mi, ze na stole zazwyczaj
>znajduje sie wszystko, co tylko sie da zrobic ze swini, od szynki wielkiej
>poczalszy, na uszach, ozorkach, i nozkach i kopytkach...az jestem ciekawa,
>ze strachem:)))
>
>pozdrawiam wszystkich za i przed Slupem:)
>
>Agnieszka
no to sie ciesze, ze Cie moglam choc troche rozweselic!
co do zakonczenia - TO jest haslo..za i przed. piekne....brawo.
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|