Data: 2006-11-07 21:21:32
Temat: Re: szybkie, efektowne (mogą być też efekciarskie) pomysły - lista
Od: "Hania " <v...@g...SKASUJ-TO.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Panslavista <p...@w...pl> napisał(a):
> >> Stek wo=B3owy, przyprawy i czas oko=B3o 6 - 8 min. Tylko kwestia
> >> mi=EAsa, ja obecnie si=EA nimi objadam. Do tego bukiet warzyw z wody w
> >> pi=EAknej kolorystyce, oczywi=B6cie bez kartofli. =20
> >>
> > mi się raz stek udaU - potem to już podeszwa - zapodasz jak robisz,
jakiej
> > grubości mięsko?
> >
> > pozdr.h.
>
> Dobry kucharz nie daje się zaskoczyć - mięsko trzeba bejcować, wtedy
zawsze
> jest smaczne i kruche, także steki, dlatego warto (z pewnym zapasem na
nagłe
> i niespodziewane) mieć w chłodziarce to co trzeba - zawsze gotowe...
no ale mrozone to chyba nie?
ile w tej bejcy i jaka ma byc, coby wyszlo kucharce, co na dobrą wołowinę
trafia nieczęsto?
h.
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|