Data: 2009-11-17 20:38:40
Temat: Re: twaróg
Od: JaMyszka <f...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 16 Lis, 14:42, medea wrote:
> [...]
> Brzmi cudnie. Może uda mi się namówić na nie córkę. To byłaby to już
> trzecia potrawa, w której mogłabym przemycić biały ser.
Hmmm... A próbowała "mój sernik na zimno"? Tzn. stężona galaretka z
wbitym w nią serem śmietankowym (Biedronka - kubełek 500 g)? Ser
przejmuje smak galaretki (najlepsza truskawkowa, agrestowa; precz z
owoców orientalnych), a dodatki z płatków migdałów i rodzynek
(sparzonych) lub suszonej żurawiny nadają mu słodycz. A jeszcze polany
polewą... mniam:)
--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html
Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://zwijaj.pl/
|