Data: 2001-07-26 19:43:22
Temat: Re: wątróbka - HELP
Od: "LadyRed" <l...@p...ats.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "MałGosia" <g...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:v8Z77.112423$Ob3.3000520@news.chello.at...
> Witam
>
> Prosze o pomoc w kwestii watrobki :)) Co trzeba zrobic, zeby podczas
> smazenia wstepnego nie pryskala? Cala kuchnia w tluszczu, ja cala w
> tluszczu... a to pryska i chlapie jak zywe bez mala :(( Jak tylko sie
> zblize do patelni, zeby odwrocic na druga strone, to ona jakby
> wiedziala, ze jestem blisko i sru :)
>
> bede wdzieczna za jakies rady
>
> Gosia
>
przed smazeniem namocz watrobke w mleku, podobno pomaga, ale ja delikatnie
obijam ja tluczkiem i obtaczam w mace i na patelnie
--
Pozdrawiam
===============================
LadyRed -
l...@p...ats.pl
===============================
|