Data: 2001-07-27 07:36:47
Temat: Re: wątróbka - HELP
Od: "Dana" <d...@n...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "MałGosia" <g...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:v8Z77.112423$Ob3.3000520@news.chello.at...
> Witam
>
> Prosze o pomoc w kwestii watrobki :)) Co trzeba zrobic, zeby podczas
> smazenia wstepnego nie pryskala? Cala kuchnia w tluszczu, ja cala w
> tluszczu... a to pryska i chlapie jak zywe bez mala :(( Jak tylko sie
> zblize do patelni, zeby odwrocic na druga strone, to ona jakby
> wiedziala, ze jestem blisko i sru :)
>
> bede wdzieczna za jakies rady
>
> Gosia
Wedlug mnie caly problem tkwi w cieniutkich blonkach, ktore przed smazeniem
trzeba koniecznie usunac, chocby czesciowo, ale w wiekszosci. Powietrze
dostaje sie pod taka blonke, ona puchnie i bumm, tluszcz na dekolcie :(( --
DanaB
http://www.kuchnia.com.pl
Och, gdyby tak ktos chcial jesc to co ugotuje...
|