Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia wekowanie mięsa Re: wekowanie mięsa

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: wekowanie mięsa

« poprzedni post
Data: 2004-07-09 16:54:03
Temat: Re: wekowanie mięsa
Od: wiku <s...@a...waw.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki

JerzyN wrote:
>>zeby odczuc roznice trzeba by chyba gotowac sol z domieszka wody ;)))
>
>
> Nie idzie o uzyskanie 110-115*C ale o utrzymanie nie mniej niż 100*C.
> Czy teraz to już jest zrozumiałe?

mowiac szczerze nie do konca, bo skoro gotujesz i nie zdejmujesz z gazu
to jak temperatura ma spasc ponizes 100 stopni (pomijajac oczywiscie
moment wkladania, ale na to chyba zadna sol nie pomoze) ???

pozdrawiam
wiku

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
09.07 JerzyN
09.07 JerzyN
09.07 JerzyN
10.07 Kot
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6