Data: 2001-08-15 19:22:50
Temat: Re: wodka orzechowa
Od: "Marta" <m...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wychodzi (jak sie uda) smaczny i zdrowy trunek. Jest taki likier z Rygi -
> Melnais Balzams, prawdopodobnie na bazie zielonych orzechow wloskich.
Mocne jak
> nalezy, dobre na chandre i usuwa wszelkie dolegliwosci zoladkowe. A smak -
> przewyborny. Mam jeszcze kilka kamionkowych butelek. Slowem Babci
Szanownej
> sluchac nalezy i macerowac orzechy.
>
dobra a wiesz jak to powinno wszystko po kolei wygladac tzn cale to
robienie?? bo jak na razie u mnie stoja sloiczki wlasnie z orzechami
(zielonymi) i czyms tam jeszcze no i stoi sobie i stoi, a ja mam wrazenie ze
od czasu do czasu to plesnieje, moim zdaniem nei powinno tak byc, wiec
chcialam sie doweidziec co i jak nalezy. Bo moja mam chyba niezbyt sie tym
przejmuje
Marta
|