| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Mapet" <m...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: wygląd biszkopta Date: Thu, 4 Apr 2002 10:17:57 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 15 Message-ID: <a8h29b$svi$1@news.tpi.pl> References: <a8gufg$ghm$1@rabarbar.eu.org> NNTP-Posting-Host: 213.134.138.130 X-Trace: news.tpi.pl 1017908332 29682 213.134.138.130 (4 Apr 2002 08:18:52 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 4 Apr 2002 08:18:52 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:102659 Ukryj nagłówki > co zrobić aby biszkopt po wyjęciu z piekarnika | |
Zobacz także