Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia z cyklu"Nauka gotowania" odcinek 2..please help ;( Re: z cyklu"Nauka gotowania" odcinek 2..please help ;(

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: z cyklu"Nauka gotowania" odcinek 2..please help ;(

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new
sgate.onet.pl!newsgate.pl
From: t...@g...pl (Kot)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: z cyklu"Nauka gotowania" odcinek 2..please help ;(
Date: 24 Aug 2005 16:41:27 +0200
Organization: email<>news gateway
Lines: 27
Message-ID: <4...@g...pl>
References: <2...@n...onet.pl> <dehop7$ilc$1@inews.gazeta.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1124894487 32570 213.180.130.18 (24 Aug 2005 14:41:27
GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 24 Aug 2005 14:41:27 GMT
X-Received: from [84.100.218.188] (unverified [84.100.218.188]) by mailic01.gazeta.pl
(mailic01.gazeta.pl) with ESMTP id 216167 for
<p...@n...pl>; Wed, 24 Aug 2005 16:41:02 +0200
X-Received: from [84.100.218.188] (unverified [84.100.218.188]) by mailic01.gazeta.pl
(mailic01.gazeta.pl) with ESMTP id 216167 for
<p...@n...pl>; Wed, 24 Aug 2005 16:41:02 +0200
X-Received: from [84.100.218.188] (unverified [84.100.218.188]) by mailic01.gazeta.pl
(mailic01.gazeta.pl) with ESMTP id 216167 for
<p...@n...pl>; Wed, 24 Aug 2005 16:41:02 +0200
X-Received: from [84.100.218.188] (unverified [84.100.218.188]) by mailic01.gazeta.pl
(mailic01.gazeta.pl) with ESMTP id 216167 for
<p...@n...pl>; Wed, 24 Aug 2005 16:41:02 +0200
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:246692
Ukryj nagłówki

Kinga 'Słowotok' Macyszyn wrote:

>>CO ROBIE NIE TAK? ;( bardzo prosze o razy ;( mysle ze 4x juz wyjda takie
>>jak
>>trzeba a przynajmniej miekkie ale jak to zrobic ;(
>>
>>
>>
>Wiesz co, ja nigdy nie umiałam usmażyć mielonych. Odkąd piekę je w
>piekarniku, wychodzą zawsze (45 minut do godziny, na blachę daję folię,
>którą smaruję olejem, dodatkowa zaleta, że nie trzeba tego obtaczać w bułce
>tartej, choć można, jak ktoś lubi)
>
>
>
>
Na patelni tez nie trzeba...

Kot, wielbiciel mielonych odkad ma robota: wrzucam w calosci: mieso,
cebule, jajko - tylko bez skorupki, przyprawy, czasem migdaly, czasem
czerwona papryke (warzywo, nie przyprawe), troche bulki tartej, robie
bziuuut i mam wyrobiona mase....


--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
24.08 Habeck Colibretto
24.08 DeJotPe
25.08 Kinga 'Słowotok' Macyszyn
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6