Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia zapiekanka Re: zapiekanka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: zapiekanka

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.atman.pl!newsfeed.tpinterne
t.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Jini" <j...@i...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: zapiekanka
Date: Fri, 13 Aug 2004 07:36:03 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 42
Message-ID: <cfhk5s$8ee$1@nemesis.news.tpi.pl>
References: <cfghs6$32a$1@news.onet.pl> <cfgjb1$rbt$1@news.dialog.net.pl>
NNTP-Posting-Host: 217.96.51.170
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1092375548 8654 217.96.51.170 (13 Aug 2004 05:39:08 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 13 Aug 2004 05:39:08 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:211033
Ukryj nagłówki

no i duuuuużo serka żółtego :-))

---
Jini.
Grzeczne dziewczynki chodzą do nieba, niegrzeczne chodzą tam gdzie chcą...


Użytkownik "kag" <k...@...pl> napisał w wiadomości
news:cfgjb1$rbt$1@news.dialog.net.pl...
> Zulka wrote:
>
> > macie jakies przepisy na zapiekanki? np z ziemniakami i
kiełbasa/boczkiem +
> > ser zółty?
>
> Zulko Droga, naprawde zapiekanka, to jest prawdziwe pole do popisu.
> IMHO trudno tutaj cokolwiek zepsuc, wiec kombinuj autentycznie z tym
> co lubisz. Naczynie zaroodporne + ulubione skladniki + wyraziste
> przyprawy i niemal wszystko bedzie zjadliwe ;-)
>
>
> Ogolnie - warstwy, jakis zapelniacz typu ziemniaczki, cos co lubisz (np.
> boczek), na przelozenie np. szpinak, jakis sos np. z czosnkiem, na
> wierzch najczesciej ser, a w srodek to naprawde dopiero poczatek - moze
> byc marchewka, groszek, kielbasa, cokolwiek, naprawde. pieczarki,
> soczewica, na co masz ochote! sprobuj. pamietaj, przyprawy to 50%
> sukcesu, wiec nawet, jesli zapodana przez Ciebie mieszanka nie bedzie
> Ci na poczatku smakowac, to do sosu dodaj sporo przypraw (szczegolnie
> polecam ziola prowansalskie, a dla tych co lubia czosnek, rowniez jego,
> bo mocny w smaku) i ciesz sie! aha, nie przesadz z iloscia, bo
> napelniajac naczynie zaroodporne wydaje sie, ze to na 2 osoby za malo,
> a pozniej 4 os. jedza to przez tydzien :-)
>
> powodzenia!
>
> AM
>
>
> --
> Andrzej GG: 5404692


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
14.08 Mariolkka
14.08 Mariolkka
22.09 malutka
22.09 Asia z Krakowa
23.09 Jini
23.09 ktosia
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"