| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.nask.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Mariola" <j...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: zdrowa kuchni Date: Sat, 7 Sep 2002 23:48:52 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 15 Message-ID: <alds6p$o83$1@news.tpi.pl> References: <aldnfe$56p$1@news2.tpi.pl> <aldpq1$drj$1@news.tpi.pl> <aldq8q$607$01$1@news.t-online.com> NNTP-Posting-Host: pg142.zgora.sdi.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 1031435290 24835 217.97.38.142 (7 Sep 2002 21:48:10 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 7 Sep 2002 21:48:10 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:124314 Ukryj nagłówki SOCZEWICA należy do rodziny strączkowych. Jest ona jedną z najstarszych | |
Zobacz także