Data: 2003-10-02 10:13:16
Temat: Re: zupa serowa
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 02 Oct 2003 11:37:42 +0200, "Monika \"mitek\""
<m...@w...qbanet.com.invalid> wrote:
>
>>>
>>> Wiesz, a może się nie rozpuścił właśnie z powodu mąki...? Może
>>> ziemniaki z mąką utworzyły roztwór nasycony?
>>
>>
>> ROTFL :-))) Nasycony CZYM?? ;-)
>>
>
>Miało to być pojęcie pomocnicze sugerujące zbyt dużą ilość masy
>ziemniaczanej i mąki w stosunku do objętości wody, co - być może (nie
>wiem na pewno, ale kombinuję jak mogę) - miało wpływ na niepożądane
>zachowanie sera w tejże zawiesinie. :-) Wiem, że to 'chemicznie' bez sensu.
>Ale cieszę się bardzo, że chociaż udało mi się kogoś rozbawić, bo
>strasznie mi przykro, że Magdalenie 'moja' zupa nie wyszła.
>Pozdrawiam
>Monika
mnie tam sie bardzo spodobal roztwor kartoflany nasycony ;))
pasuje do mojej humanistycznej logiki ;)
trys
K.T. - starannie opakowana
|