Data: 2002-05-07 08:01:32
Temat: Sprzety domowe
Od: Marek Smolinski <m...@c...uni.torun.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Czesc Wszystkim !
Mam kilka malych pytan do zorientowanych.
1) Chce kupic wok, ale nie wiem jaki ?
a) zeliwny
b) stalowy robiony mechanicznie
c) stalowy klepany
z pokrywka, bez pokrywki, dno plaskie, dno okragle,
z rakczka jak patelnia, czy z dwoma uszam jak granek
2) Co sadziecie o zeliwnej patelni z powloka grewlonowa ?
Co to jest ten grewlon ?
3) Mozecie polecic jakas dobra ksiazke o kuchni chinskiej ?
z gory dzieki
Mare S.
--
____________________________________________________
_________________
Marek J. Smolinski E-mail: M...@C...UNI.TORUN.PL
OFFICE: NICHOLAS COPERNICUS UNIVERSITY DEPT. OF CHEMISTRY
Gagarina 7/21 87-100 TORUN POLAND PHONE NO. (+48) (056) 6114834
FAX NO. (+48) (056) 6542477
____________________________________________________
_________________
|