| następny post » | |
|
From: Tomasz Kałużny <tomaszka_maupa_UWAGA.klub.chip.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: [USA] Cornstarch <-> maka ziemniaczana. Czy tylko? Date: Sun, 15 Jan 2006 22:55:28 +0100 Lines: 5 MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 NNTP-Posting-Host: 87.105.81.16 X-Original-NNTP-Posting-Host: 87.105.81.16 Message-ID: <43cac4b4$1@news.vogel.pl> X-Trace: news.vogel.pl 1137362100 87.105.81.16 (15 Jan 2006 22:55:00 +0100) X-Authenticated-User: tomaszka X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new s.vogel.pl!not-for-mail Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:258065 Ukryj nagłówki Czy cornstarch to jedyna alternatywa dla maki ziemniaczanej w USA (AL, | |
Zobacz także