Data: 2005-04-13 09:47:05
Temat: Z gazu na prąd
Od: Kinga 'Słowotok' Macyszyn <k...@b...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witajcie,
wreszcie stałam się dumną posiadaczką własnego M, a co za tym idzie i kuchni
:).
Kuchenka w całości jest elektryczna, w związku z tym mam do Was pytanie -
jakie różnice widzicie w korzystaniu z kuchenki gazowej a elektrycznej? Czy
pewne rzeczy wychodzą inaczej? Np. piekłam kiedyś szarlotkę u koleżanki w
elektrycznym piekarniku i miałam wrażenie, że się bardziej wysuszyła niż
normalnie na gazie.
Mam kuchenkę Amica z termoobiegiem. Jak go używać? Niestety brak instrukcji
obsługi, a na stronach firmy nie mogę niczego znaleźć. Kiedy się stosuje
górny, a kiedy dolny obieg, a kiedy obydwa?
I czym czyścić płytę?
Bardzo będę wdzięczna za podpowiedzi.
--
KingAM
'just one year of love is better than a lifetime alone'
[Freddie Mercury]
|