Data: 2002-05-29 13:44:59
Temat: botwinkę, mam śliczną botwinkę..
Od: "Asia Slocka" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
..ale jak pisałam, szybko uciekłam z domku i nie wyniosłam
z niego żadnych podstaw kulinarnych. To co gotuję to same
eksperymenty, a botwinkę chciałabym tradycyjnie.
Nie śmiejcie się więc tylko powiedzcie czy do zupki
używa się tylko te małe buraczki, czy te wielkie liście też?
Przeglądnęłam archiwum, ale nie znalazłam nic ciekawego
oprócz chłodników. Czy ktoś ma dobry przepis na ciepłą
zupkę z użyciem ww. bez dodawania kości, mięsa itp?
(Asiu wiesz która: patrzyłam też na Twój przepis ale mam wątpliwości
czy sama botwinka, woda i koperek zabielone śmietaną dadzą zupę.
Na pewno? Hmm..nie śmiej się :-)
--
Pozdrawiam
Asia Słocka
|