następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "ABC" <a...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: czy podczas kiszenia żuru należy : Date: Tue, 19 Sep 2006 12:39:41 +0200 Organization: Onet.pl Lines: 11 Message-ID: <eeohde$2c7$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: rd.ists.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1158662382 2439 87.239.216.23 (19 Sep 2006 10:39:42 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 19 Sep 2006 10:39:42 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-Sender: 3OeRT6o6uDaHBYaBfGQsd/JZDVjEvX/P X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:278320 Ukryj nagłówki 1. Jak nastawię żur do ukiszenia, czy należy go co jakiś czas mieszać , czy |
Zobacz także